zondag 23 februari 2014

Jarig! Dus ik deel uit!!

Hiep hiep hoera! Deze boekenwurm is vandaag 23 jaar geworden! En wie jarig is... trakteert! Hoewel ik het kei-gezellig zou vinden als jullie allemaal op de koffie/thee komen en een lekker stuk taart nuttigen, wordt dit toch een beetje lastig. Maar om toch mijn verjaardag met jullie te kunnen vieren, deel ik uit. En omdat ik al heel erg lang uitkijk naar de leeftijd van 23 (ja een beetje gek, maar dat is mijn lievelingsgetal), vier ik het dubbel. Hoe? Door twee cadeautjes uit te delen!


Zoals jullie misschien wel weten werk ik in een boekhandel. Af en toe maak je hele gekke dingen mee. Soms doe je waanzinnig je best voor een klant en zegt die achteraf: 'Goh bedankt voor je hulp! Dan bestel ik het wel even via Bol.com, dan hoef ik niet meer terug te komen'. Ehh.. Een boekje dat nauw aansluit op deze ervaringen is Gekke dingen die klanten in boekwinkels zeggen. En deze kan jij winnen!




Mijn tweede cadeau voor jullie is de tas van Blossom Books met de tekst I like big books and I can not lie. Ik wil hem zelf al heel lang hebben, dus eigenlijk ben ik een beetje jaloers op de winnaar. 

Zijn er voorwaarden?
Ja, eigenlijk wel. Hieronder even op een rijtje:

  1. Ik verloot mijn gifts alleen onder mijn volgers. Ben je geen volger? Geen probleem: ga mij dan volgen via Bloglovin (en evt op FB)! 
  2. Laat een berichtje achter onder dit bericht en laat weten wat je liever ontvangt: het boek of de tas
  3. Ik zou het echt heel erg leuk vinden (en waarderen!) als je mij via FB gaat volgen, maar ik zal die niet meerekenen voor de loting.
  4. Ik zal de loting zo eerlijk mogelijk laten verlopen.
  5. Je kan meedoen tot en met zondag 2 maart.
  6. Op maandag 3 maart maak ik de twee winnaars bekend! Dit doe ik door te reageren onder dit bericht. Als deze persoon niet gereageerd heeft binnen 48 uur, kies ik een andere winnaar uit. 
  7. Dit bericht plaats ik ook op FB en zal ook daar de winnaar bekend maken.
  8. De cadeaus worden per post verstuurd.

Ik hoop dat jullie mijn verjaardag met mij mee willen vieren!!

Liefs, Bibi


22 opmerkingen:

  1. Mag ik ook zeggen dat ik het allebei wel leuk vind en zou willen winnen? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteeeerd! Ik wil wel weten welke gekke dingen men zegt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 23 op de 23e! Gefeliciteerd!!! Ik zou heel graag de tas winnen, wil er al zo lang eentje :-) Ga je ook op FB volgen, leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Eerst en vooral gefeliciteerd!! Die zak lijkt me super om te hebben! Kan je gebruiken om naar de bib te gaan of zelfs naar boekenwinkels. Spaar je metteen wat plastiek zakken wat dan weer goed is voor het milieu ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke actie!!! ik doe graag mee voor het boek :) de tas heb ik al 2x dus ;) en gefeliciteerd!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. trouwens ik kan waarschijnlijk niet reageren mocht ik winnen :( zit dan in parijs

      Verwijderen
  6. Gefeliciteerd!! Ik doe graag mee voor het boek!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Van harte gefeliciteerd! Ik vind die tas echt geweldig, die zou ik heel graag willen winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd! Leuke actie :D

    Ik heb het boek zelf ook gelezen. Supergrappig en vaak nogal deprimerend, zucht :(

    Dus ik doe mee voor de tas :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Bibi, Van harte proficiat...sorry een dagje te laat. Maar beter laat dan nooit! Heb je een leuke dag gehad? Nog boeken gekregen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Marianne! Ja, ik heb echt een geweldige dag gehad! Ik heb een prachtig prentenboek van Kikker gehad en een super leuk prentenboek genaamd Het is een boek, waarin wordt uitgelegd wat een boek is. Ook een mooi jurkje, keukenmachine, melkschuimer en nog veel meer gehad. Onwijs verwend dus! Misschien is het leuk voor je dochters om mee te doen aan de winactie?! Groetjes!

      Verwijderen
    2. Nog geen tijd gehad om te reageren....Ik MOEST nog 2 dikke boeken uitlezen. Ze moesten terug naar de bieb en een vriendin....en als ik eenmaal begonnen ben kan ik niet stoppen, zelfs als het boek me niet helemaal aanstaat. Heel vervelend ;-) Dus deze week veel gelezen en wat minder tijd achter de computer doorgebracht. Fijn om te lezen dat jij niet stil hebt gezeten! En wat een mooie cadeaus heb je gekregen! Inderdaad leuk voor onze dochters. Emmelyne en Rosanne lezen graag, alleen Emmelyne is dol op dikke boeken ;-) Succes morgen met loten.

      Verwijderen
  10. rebeccavercoutere@yahoo.com24 februari 2014 om 04:08

    Zo moeilijk om te kiezen... Zowel mijn dochter als ikzelf zijn ongelofelijke leesbeesten, dus die tas geeft echt wel weer hoe we over boeken denken : ze kunnen niet dik genoeg zijn, want anders zijn ze veel te rap 'op'! Maar een boek over boeken, tja, daar kan toch geen enkele boekenwurm aan weerstaan?! O ja, proficiat met de verjaardag, hopelijk krijg je zelf ook wat leuke boeken (of ook tof : boekenleggers!!) cadeau! Genoeg uitgesteld : mochten wij winnen, dan mag je zelf kiezen welk cadeautje ons gelukkig mag maken, want echt, beide zijn supertof!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heeey Bieb en volgers!
    Ik wil de tas! Al houd ik niet zo van big books, maar als ik ze lees zijn het wel heeele dikke (studie) boeken. EN ik ben tot nu toe de enige die op de blog én facebookpagina heeft gereageerd en dat was wel de voorwaarde :D Dus... volgers van Bieb: om in de race te blijven moeten jullie nog wel even wat plaatsen, anders win ik!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik volg je blog sinds kort en vind hem leuk om te lezen :-). En een winactie is evenals een feestje natuurlijk altijd welkom!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou ook wel graag willen weten welke rare dingen je allemaal meemaakt in de boekhandel. Leuk na een goed advies: 'ik bestel het dan wel even bij bol.com'..

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nog gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke verjaardag gehad! Ik doe zeker graag mee aan deze winactie. Die tas is echt heel leuk en ik wil hem al een tijdje hebben dus dat komt goed uit dan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Proficiat!

    Het boek lijkt me leuk!

    friedavandenbussche@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heeee Bieb,
    Nogmaals gefeliciteeerd! En een leuke actie! Zelf vind ik de tas super leuk

    Groetjesss

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Als nog gefeliciteerd met je verjaardag! 23 is zeker een mooi getal!
    Ben heel benieuwd wat mensen zoal zeggen, vandaar dat ik graag kans maak op het boek.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Lieve volgers,

    Allemaal bedankt voor het meedoen aan de winactie. Het is altijd fijn om te zien dat mensen enthousiast worden van boeken en leuke tassen! Ik moet toegeven dat ik het zelf spannend vond om de winnaar te 'kiezen' en heb daarom - om het zo eerlijk mogelijk te laten verlopen - mijn vriend 2 lootjes laten trekken.

    De winnaar van het boek Gekke dingen die klanten in boekwinkels zeggen is geworden: Annelies!

    De winnaar van de Blossom Book tas is geworden: Biepmiepje!

    Gefeliciteerd! Jullie kunnen een mail sturen naar bibiesboeken@gmail.com met jullie adresgegevens. Dan zal ik het boek en de tas deze week naar jullie versturen.

    Liefs, Bibi

    PS. Voor degenen die niet hebben gewonnen. Wees niet getreurd. In mei komt er sowieso weer een winactie aan voor mijn eenjarig jubileum!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gefeliciteerd Annelies en Judith!

    BeantwoordenVerwijderen