donderdag 23 oktober 2014

Winactie Stained Glass Kleurboek!!

Het is een geweldige rage: 
kleurboeken voor volwassenen. Het is dat ik op dit moment er echt geen tijd voor heb, maar als ik naar buiten kijk heb ik direct zin om mijn kleurtjes te pakken, mijn Harry Potter cd's op te zetten en heerlijk te gaan kleuren.

In de winkel verkoop ik veel kleurboeken waar mandela's instaan. Maar laatst kwam ik iets tegen wat ik zelf nog mooier vond: kaleidoscopen. En wat ik zelf nóg leuker vind, zijn van die tekeningen die je voor het raam kan hangen en waar dan prachtig de kleur doorheen schijnt. Ik ben op zoek gegaan en kwam dit geweldig lieve boekje tegen op het internet. Ik besloot er een winactie aan vast te maken. Wil jij kans maken op dit überschattige kaleidoscoop boekje? (Denk niet aan een geweldig groot kleurboek, het is juist heel schattig klein!)

1. Heb je Bloglovin? Volg me dan :)
2. Heb je Twitter? Volg me dan ook! I <3 mijn volgers! En tweet: Ik doe mee aan een winactie @bibiesboeken voor een Stained Glass Kleurboek. Kijk op http://bibiesboeken.blogspot.nl/2014/10/winactie-stained-glass-kleurboek.html
3. Laat hieronder weten dat je meedoet.
4. Kijk op 1 november of jij de winnaar bent! Zo ja, stuur een email naar bibiesboeken@gmail.com

Doe je mee? Ik hoop het!

6 opmerkingen:

 1. Dit lijkt me wel een leuk cadeau voor mijn moeder :) Ik doe mee! Ik heb alleen geen Twitter maar ik volg je wel op Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe mee, lijkt me echt überschattig, ik volg je al op bloglovin èn Twitter en heb ook een RT gedaan voor je. Meer kan ik niet doen, en nu maar duimen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb meegedaan. Ik ben nu bezig met wreck this journal, maar een creatief boek dat heel blijft lijkt me ook wel wat. Ik heb je geRT.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk ik doe graag mee!
  mabozi op twitter

  BeantwoordenVerwijderen