Wie ben ik?

Hoi allemaal!


Ik ben Bibi (23) en ik ben gek op lezen, 

boekenblogs, taarten en koekjes bakken, theedrinken en kletsen. Waar ik niet van hou: over mezelf schrijven in de derde vorm. Alsof een ander de teksten schrijft! 


Van jongs af aan lees ik veel en de laatste jaren is dat alleen maar meer geworden. Sinds vijf jaar werk ik naast mijn studie, momenteel de masters Boekwetenschap: Cultureel Ondernemen in het Boekenvak en Jeugdliteratuur, bij een boekwinkel, waar de verleiding om boeken te kopen enorm is. Hier heb ik kennis gemaakt met YA-boeken waarna ik niet meer te stuiten ben en zo veel mogelijk YA-series en -boeken lees die ik vervolgens bijna allemaal voor de winkel bestel. Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor kookboeken. Ook lees ik graag spannende boeken en populaire fictie. Tot slot vind ik 'doe-het-zelfboeken' erg leuk, zoals hoe je moet stofferen (al heb ik dat nog nooit gedaan!) en hoe je kleding kan maken.


Op deze blog wil ik gaan bijhouden wat ik heb gelezen en wat ik van deze boeken vond. Natuurlijk ben ik benieuwd naar jullie reacties of jullie het met mij eens zijn! Naast deze blog ben ik ook veel te vinden op Goodreads.


Wees vooral niet verlegen en laat een berichtje achter!

X Bibi
Dit zijn de plekken waar ik het meest lees. Als het lekker weer is houd ik ervan om buiten op het gazon te lezen. Bij kouder weer vind ik het heerlijk om weg te kruipen op de bank!5 opmerkingen:

 1. Mooie tuin heb je! Daar zal het zeker lekker lezen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ik heb het geluk dat ik anti-kraak woon in een bosrijke omgeving. Is heerlijk wonen!

   Verwijderen
 2. Hoi Bibi,
  Dank voor alle recencies. Vooral naar 'voor jou' ben ik nieuwsgierig geworden. Ik kwam deze books en book art pagina tegen op Pinterest en wilde deze jou en jouw lezers niet onthouden!
  Groetjes, Merel

  http://pinterest.com/chrisg2/books-and-book-art/?e_t_s=boards&e_t=0d310f904d1b46038b76ea95653449e0&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email&utm_campaign=weekly_wkly_130826

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat stukje over jezelf!
  Groetjes,
  Laura (van Laura's book journal)

  BeantwoordenVerwijderen