dinsdag 23 december 2014

Zo hé! Dat was een lange stilte! De afgelopen weken had ik nauwelijks tijd om te lezen, laat staan om een blog te schrijven. Maar binnenkort komt de storm te liggen, want de afgelopen tijd heb ik lekker veel gewerkt bij Boekhandel Stevens in Hoofddorp maar na de kerst zal het wat rustiger worden. Deze week kunnen jullie een recensie verwachten van Trash - de film die nu in de bioscoop draait - en van De dyslectische-hartenclub. Afgelopen week ben ik begonnen in Liefde en andere vreemde woorden. Een boek dat lekker weg leest, maar waarvan ik nog niet precies weet voor welke leeftijd ik het geschikt acht. 

Voor nu wens ik jullie hele fijne kerstdagen!

Vertellen jullie me wel welke boeken jullie voor kerst hebben gekregen?!

2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je er weer bent! Wij doen niet aan cadeautjes, dus ook geen boeken gekregen. Gelukkig heb ik nog een hele stapel ongelezen boeken liggen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles goed met je Bibi? Lang geleden!! De boeken die ik voor kerst heb gekregen zijn al uit ;) Ik ben Pelgrim van Terry Hayes, De labyrintrenner, Als ik blijf van Gayle Forman en de boeken van de kids heb ik ook gelezen ;) Wakers van de Tijd van Damian Dibben, deel 1 en 2 en Water en vuur van Victoria Scott. Ik hoop snel weer ideeën bij je op te doen. Groetjes van Marianne

    BeantwoordenVerwijderen